http://kucnanegabeograd.rs/wp-content/uploads/2017/01/home-care-nurse.jpg
http://kucnanegabeograd.rs/wp-content/uploads/2017/01/Korisnik-prima-terapiju-1024x683.jpg

O NAMA

onama-kucnanegabeograd-onama

 

.

Dnevni boravak za starije osobe NAŠE TREĆE DOBA  svakoako na vreme prepoznaje potrebe starih osoba u Beogradu. Osim dnevnog boravka za stara lica od nedavno u svoju ponudu uvrstili smo i uslugu pružanja pomoći  starim i nemoćnim licimanegu u kućnim uslovima i pomoći u kući . Kućna nega sprovedena od strane stručnog osoblja našeg tima u dinamici i obimu koja odgovara osobi kojoj je neophodna. Na taj način Vi ćete moći da otputujete ,odmorite se ili prepustite dinamičnom životu naše svakodnevnice a da pritom ne osećate grižu savesti jer je Vama draga osoba u svom domu i ima sve što joj je potrebno.

Usluge koje pružamo su prilagođene potrebama naših korisnika, bilo da se radi o pokretnim, polupokretnim ili nepokretnim osobama. Osim pomoći u kući i pomoć izvan kuće verujemo da je dobrodošla -nabavka namirnica, plaćanje računa, odlazak po recepte i lekove, odvođenje na pregled, šetnje…

Negovateljica

Posao negovateljice predstavlja jedan od najhumanijh zanimanja. Ljubav, pažnja, briga, razumevanje, pomoć i strpljenje samo su deo onoga što zahteva posao osobe koja se bavi njime. Potpuna briga o pacijentu nalazi se na prvom mestu. –  pruža sledeće usluge:

  • kompletna higijena korisnika (kupanje, brijanje, sečenje noktiju, frizer)
  • hranjenje, oblačenje i pomoć pri kretanju korisnika usluga

Gerontodomaćica

–Ljubaznost, strpljenje i želja da Vam svakodnevni rutinski kućni poslovi ne predstavljaju teret jeste ono što naše geronto domaćice nose u sebi. One pružaju usluge pomoći u kući prema dogovoru sa korisnikom usluga i to:

  • održavanje higijene objekta – čišćenje, provetravanje, uređivanje sobe u kojoj boravi korisnik, kao i održavanje higijene kuhinjskih i sanitarnih prostorija
  • pranje posuđa, sitnog rublja u veš mašini, prostiranje i peglanje
  • pripremanje brzih jela i serviranje
  • Odlazak u šetnju uz pratnju

 

Pored navedenih usluga podrazumevaju se posete socijalnih radnika i davanje saveta iz oblasti socijalne zaštite u cilju ostvarivanja najboljeg interesa korisnika.

 

 

 

kucnanegabeograd

 

Izaberite jezik»